Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıları sulamak

Rüyada saksıları sulamak

Rüyada saksıları sulamak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saksıları sulamak gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Rüyada saksıda bitki sulamak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada saksıyı sulamak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıları sulamak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalet eder.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, maddi imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksı çiçek sulamak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments