Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıyı sulamak

Rüyada saksıyı sulamak

Rüyada saksıyı sulamak zor günlerin geride kalacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıyı sulamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önemsemediği bağlantılar kurma ihtimaliniz var.

Rüyada saksı çiçeği sulamak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına tabir olunur.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada saksıları sulamak kurtuluşu yakalayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada saksıyı sulamak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada saksı sulamak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine tabir olunur.

Rüyada saksı çiçek sulamak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments