Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda ortanca görmek

Rüyada saksıda ortanca görmek

Rüyada saksıda ortanca görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Rüyada saksıda ortanca gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Rüyada saksıda ortanca görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ortanca çiçek görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ortanca çiçeğini görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalettir.

Rüyada beyaz ortanca görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet eder.

Rüyada ortanca görmek bazı radikal kararlar alınacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Rüyada saksı içinde bitki görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gözyaşı döküleceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments