Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ortanca görmek

Rüyada beyaz ortanca görmek

Rüyada beyaz ortanca görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ortanca gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada beyaz ortanca görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda ortanca görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ortanca çiçek görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ortanca görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Rüyada ortanca çiçeğini görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz minibüs sürmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada beyaz tatli yemek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbise hediye almak çok daha iyi başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments