Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ortanca görmek

Rüyada ortanca görmek

Rüyada ortanca görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada ortanca gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalınması gerekiyor.

Rüyada ortanca çiçek görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına işarettir.

Rüyada beyaz ortanca görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ortanca görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada saksıda ortanca görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada ortanca çiçeğini görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments