Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı ve çiçek görmek

Rüyada saksı ve çiçek görmek

Rüyada saksı ve çiçek görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, zor bir döneme girileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada saksı ve çiçek gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak çok rahat bir döneme girileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saksılara çiçek ekmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada saksıda çiçek hediye etmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, el açmayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerin büyüyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments