Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı içinde ağaç görmek

Rüyada saksı içinde ağaç görmek

Rüyada saksı içinde ağaç görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, şansın döneceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, gücünün azalacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksı içinde ağaç gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada saksı içinde ağaç görmek sırların ortaya çıkmasına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda ağaç görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıya ağaç dikmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya çam ağacı dikmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil ağaç görmek çok büyük bir acı duyacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda meyve ağacı görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda çam ağacı görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada saksıda gül ağacı görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments