Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda açan çiçek görmek

Rüyada saksıda açan çiçek görmek

Rüyada saksıda açan çiçek görmek borçlanıp, hasta olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, büyük başarılara kazanılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda açan çiçek gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada saksıda açan çiçek görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda açmış çiçek görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kafa dinleyeceğine delalet eder.

Rüyada saksıda rengarenk çiçek görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işarettir.

Rüyada saksı çiçekler görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işarettir.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına inanılır.

Rüyada saksıda beyaz çiçek görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments