Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı çiçeği satın almak

Rüyada saksı çiçeği satın almak

Rüyada saksı çiçeği satın almak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, yeni bir hayat kurulacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği satın almak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Rüyada saksı çiçeği satın almak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek satın almak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek saksısı görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek saksısını değiştirmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada saksıyla çiçek görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işaret eder.

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments