Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksılı çiçek almak

Rüyada saksılı çiçek almak

Rüyada saksılı çiçek almak eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Rüyada saksılı çiçek almak gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, neşesini kaçıracağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek işlerinde başarılı olacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, iş hayatında saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksılı çiçek almak hayatınızın neşe dolacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada saksıda canlı çiçek görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada saksıda açmış çiçek görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments