Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksağan kuşu görmek

Rüyada saksağan kuşu görmek

Rüyada saksağan kuşu görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saksağan kuşu gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada saksağan kuşu görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksağan görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksağan öldürmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına tabir olunur.

Rüyada saksağan avlamak çok üzücü olaylar yaşayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan kuşlar görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet eder.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments