Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksağan görmek

Rüyada saksağan görmek

Rüyada saksağan görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayatının iyileşeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada saksağan gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada saksağan görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Rüyada saksağan kuşu görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksağan öldürmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada saksağan avlamak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments