Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu emzirmek

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek kendi geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, umduklarını bulamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta muhabbet kuşu görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun ölmesi görmek birçok dertle muhatap olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments