Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklanmaya çalışmak

Rüyada saklanmaya çalışmak

Rüyada saklanmaya çalışmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saklanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Rüyada saklanmaya çalışmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saklanmış para bulmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işarettir.

Rüyada saksi çiçekleri görmek işlerin çığırından çıkacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işarettir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakıp sabancıyı görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, zaferler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saks mavi görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saklanmış parayı bulmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saklanan birini görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments