Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız görmek

Rüyada sakız görmek

Rüyada sakız görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, daha rahat bir nefes alacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakız gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Rüyada mavi sakız görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç sakızı yemek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak helal rızka sahip olunacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine alamet eder.

Rüyada sakızı çöpe atmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada birine sakız verdiğini görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, ortalığın karışacağına delalet eder.

Rüyada renkli sakız görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada sakız yutmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments