Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş sündürmek

Rüyada ateş sündürmek

Rüyada ateş sündürmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalettir.

Rüyada ateş sündürmek gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada ateş sündürmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada sakız sündürmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada silahla ateş edilmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızgın ateş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada güvercine ateş etmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde ateş görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kızıl ateş görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalettir.

Rüyada elinde ateş yakmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments