Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı keçi görmek

Rüyada sakallı keçi görmek

Rüyada sakallı keçi görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı keçi gördüyseniz:

  • Yeni ümitlere bağlanabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Rüyada keçi sakalı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına inanılır.

Rüyada sakallı keçi görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah keçi kesmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada keçi kestiğini görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçiyi kaybetmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, borç batağına düşeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Rüyada keçiye yem vermek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, işlerinin hemen hallolacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru keçi görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendini keçi görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments