Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru keçi görmek

Rüyada yavru keçi görmek

Rüyada yavru keçi görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru keçi gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına yorulur.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu beslemek elinin darlığa düşmeyeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada keçi yavruları görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi yavrusu görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah yavru keçi görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, eline para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi ve yavrusu görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments