Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı görmek

Rüyada sakallı görmek

Rüyada sakallı görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakallı gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, dönülmez yollara gireceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada eşini sakalı görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalını kesmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada sakal erkek görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sakalını traş etmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal uzun görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakalı traş etmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments