Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal uzun görmek

Rüyada sakal uzun görmek

Rüyada sakal uzun görmek kötü günlerinden kurtulacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada sakal uzun gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Rüyada uzun siyah sakal görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakal uzun görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini uzun sakal görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sakal görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uzun beyaz sakal görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun sakallı adam görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada sakalı uzun görmek sevgi ve hürmet göreceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments