Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sakalını traş etmek

Rüyada başkasının sakalını traş etmek

Rüyada başkasının sakalını traş etmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını traş etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sakallı erkek çocuğu görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli sakallı birini görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Rüyada saç ve sakalını kesmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada beyaz ak sakallı dede görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babayı sakallı görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi sakalını görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments