Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalı traş etmek

Rüyada sakalı traş etmek

Rüyada sakalı traş etmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sakalı traş etmek gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada sakallı bir erkek görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakallı amca görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal sıvazlamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakalın döküldüğünü görmek her zaman hak ettiğini alacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kadinin sakal traşı olmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada bayanda sakal çıktığını görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments