Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sakalı görmek

Rüyada eşini sakalı görmek

Rüyada eşini sakalı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, saygınlık göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada eşini sakalı gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada eşinin sakal bıraktığını görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eşini sakal traşı yapmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin sakal traşı olduğunu görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini sakallı görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin sakalını kesmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, manevi olarak hasar alınacağına, fesada bulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments