Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı birinin elini öpmek

Rüyada sakallı birinin elini öpmek

Rüyada sakallı birinin elini öpmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakallı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizdeki bir değişiklik daha parlak bir geleceğin kapılarını açıyor.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sakallı birinin elini öpmek gereken sabrı göstereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sakal birini öpmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalı şerifi öpmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakalı şerif öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Rüyada sakallı adam öpmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı birini öpmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments