Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı adam öpmek

Rüyada sakallı adam öpmek

Rüyada sakallı adam öpmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, elindeki imkanların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakallı adam öpmek gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Rüyada sakallı adam öpmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulur.

Rüyada sakallı adamlar görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çevre değiştireceğine işarettir.

Rüyada sakal bir adam görmek yeni kapılar açılacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına yorulur.

Rüyada sakal adamlar görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, parasız kalacağına delalet eder.

Rüyada sakalı adam görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ak sakallı adam görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments