Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı dedenin elini öpmek

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, dikkat çekeceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, imkanlarının artacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, istediği yola çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, yalan söylemeye, büyük başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yeni mallara sahip olacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek hayatında yeni ufuklar açacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ölen dedenin elini öpmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, bereket ve zenginlik bulacağına işarettir.

Rüyada dede elini öpmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments