Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalı şerif öpmek

Rüyada sakalı şerif öpmek

Rüyada sakalı şerif öpmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ömür boyu başarılı olacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakalı şerif öpmek gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Rüyada sakalı şerifi öpmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sakalı şerif öpmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sakalı şerifi ziyaret etmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, içinin ferahlayacağına inanılır.

Rüyada sakalı şerif görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakallı şerif görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada sakallı şerifi görmek büyük bir borcun altına gireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada salavatı şerife getirmek işinde uzmanlaşacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasini şerif görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments