Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı birini öpmek

Rüyada sakallı birini öpmek

Rüyada sakallı birini öpmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalettir.

Rüyada sakallı birini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada sakallı adam öpmek bolluk ve bereketin artacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder.

Rüyada sakallı birini öpmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakalı şerifi öpmek zorlukların artacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada sakal birini öpmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada sakalı şerif öpmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Rüyada sakallı birinin elini öpmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, makamını kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments