Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalının kesildiğini görmek

Rüyada sakalının kesildiğini görmek

Rüyada sakalının kesildiğini görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sakalının kesildiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada birinin sakalının kesildiğini görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Rüyada sakalının kesildiğini görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet eder.

Rüyada sakal kesilmesini görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakalı yarım kesmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sakal görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını traş etmek erken evlilik yapacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakallı evliya görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakallı adam görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments