Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı adam görmek

Rüyada sakallı adam görmek

Rüyada sakallı adam görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakallı adam gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada sakallı cübbeli adam görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi sakallı adam görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sakallı adamlar görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işinin başından ayrılmayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakal adamlar görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kara sakallı adam görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments