Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı evliya görmek

Rüyada sakallı evliya görmek

Rüyada sakallı evliya görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, evine bereket geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada sakallı evliya gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Rüyada ak sakallı evliya görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada sakallı evliya görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyaya sarılmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada evliya kerameti görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada evliyaya dua etmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, muradına eremeyeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya eli öpmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments