Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal kesilmesini görmek

Rüyada sakal kesilmesini görmek

Rüyada sakal kesilmesini görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sakal kesilmesini gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Rüyada sakalının kesildiğini görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işarettir.

Rüyada birinin sakalının kesildiğini görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işarettir.

Rüyada sakal kesilmesini görmek güzel günler yaşanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sakalını uzun görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Rüyada saçı sakalı beyaz görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir kadını sakallı görmek bir ömür olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu sakallı görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, keyifli sohbetler edeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz uzun sakal görmek doğru olanı seçeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments