Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda sevgiliyle yürümek

Rüyada yağmurda sevgiliyle yürümek

Rüyada yağmurda sevgiliyle yürümek mutluluğunun zedeleneceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, fakirlerin zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda sevgiliyle yürümek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yağmurda sevgiliyle yürümek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda yürümek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya inanılır.

Rüyada yağmurda terlikle yürümek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, büyük bir yenilgi alacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurlu suda yürümek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda biriyle yürümek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, parasının ve canın güvende olacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına yorulur.

Rüyada yağmur altında yürümek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece yağmurda yürümek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments