Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ göğsünü görmek

Rüyada sağ göğsünü görmek

Rüyada sağ göğsünü görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ göğsünü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek bol kazanç elde edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, mal ve para kazanılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ göğsünü görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada babayı sağ görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, para kazanmaya başlayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet etmektedir.

Rüyada ölü babayı sağ görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yeni işlerin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments