Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada sağ elinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ elini görmek küslerin barışacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ el baş parmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sağ el görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hem dua alacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ eli görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, her isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına alamet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, mallarının da hayırlı olacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments