Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elin kesildiğini görmek

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elin kesildiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek refaha erileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, işlerinde aksama olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek borçlanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elini görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ eli öpmek kendisini işine vereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Rüyada sağ ele yüzük takmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, kafasının da rahat edeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ eli görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, keyfin bozulacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments