Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elini görmek

Rüyada sağ elini görmek

Rüyada sağ elini görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, çok iyi şeylere, zor zamanlar yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada sağ elini gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, işlerin bozulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek bir üniversitede hoca olunacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Rüyada sağ eli kesmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sağ eline kına yakmak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ eli öpmek kötü noktalara geleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada sağ elinde yüzük görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yolunda devam edeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments