Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ el görmek

Rüyada sağ el görmek

Rüyada sağ el görmek hırsızlık yapacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada sağ el gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada sağ eli öpmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işarettir.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına delalettir.

Rüyada sağ eline kına yakmak çekilen acıların unutulacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinde kına görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ ele kına yakmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada sağ el öpmek çok üst mevkilere yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulur.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sağ el tutmak çok büyük mutluluklar duyacağına, zenginliği bulacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments