Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, bunalacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sağ elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek içebileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada sağ eli öpmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, borçlarının ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ el öpmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sağ el tutmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments