Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ el öpmek

Rüyada sağ el öpmek

Rüyada sağ el öpmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının artacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sağ el öpmek gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sağ el öpmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ eli öpmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinde yara görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına inanılır.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, toplumda yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sağ elin yandığını görmek işlerin bozulacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, hayatın pahalılaşmasına inanılır.

Rüyada sağ ele yüzük takmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada sağ elinde kına görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ eli kesmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments