Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ el tutmak

Rüyada sağ el tutmak

Rüyada sağ el tutmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına inanılır.

Rüyada sağ el tutmak gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada sağ el tutmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sağ elini tutmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, feraha ermeye, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sağ el öpmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, uzaktan haberler işiteceğine işaret eder.

Rüyada sağ elini görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elinin kaşındığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments