Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elini tutmak

Rüyada sağ elini tutmak

Rüyada sağ elini tutmak ters giden durumların düzeleceğine, galibiyetlerinin artacağına, yüklü siparişler alacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elini tutmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Rüyada sağ elini tutmak artık kötü günler yaşamayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ el tutmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada sağ eli kınalı görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinde yüzük görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına işaret eder.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, aniden evlilik kararı alacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Rüyada sağ elinin kaşındığını görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, kalp kırıklığı olacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine delalet eder.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, içinin ferahlayacağına, toplumda yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ eli öpmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevindirici haberler alınacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments