Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elinde kına görmek

Rüyada sağ elinde kına görmek

Rüyada sağ elinde kına görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinde kına gördüyseniz:

  • Yani duygusal ilişkileriniz sizi çok mutlu edecek seviyede olabilir.

Rüyada sağ ele kına yakmak işlere nazar değeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada sağ elini kınalı görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sağ eline kına yakmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, gün yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada sağ elinde kına görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sağ eli kınalı görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ elde kına görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ eli öpmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments