Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ ayak görmek

Rüyada sağ ayak görmek

Rüyada sağ ayak görmek sevindirici haberler alınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, zorluklarının biteceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayak gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Rüyada sağ ayağından vurulmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayak görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sağ ayağının koptuğunu görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet eder.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, büyük takdir toplanacağına işaret eder.

Rüyada sağ ayağının kanadığını görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, işsiz kalmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments