Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının mavi olduğunu görmek

Rüyada saçlarının mavi olduğunu görmek

Rüyada saçlarının mavi olduğunu görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, istemediği halde borçlanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Rüyada saçları mavi görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek ele geçecek haram mal ve paraya, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçı mavi görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada mavi saç tokası görmek durgunlaşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını mavi görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Rüyada mavi saçlı olduğunu görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada mavi renk saç görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments