Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saçlı olduğunu görmek

Rüyada mavi saçlı olduğunu görmek

Rüyada mavi saçlı olduğunu görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, yollarının açılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi saçlı olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Rüyada saçı maviye boyatmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi saçlı olduğunu görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını maviye boyatmak sözler sarf edeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını mavi görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada saçı mavi renge boyatmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada saçını maviye boyadığını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments