Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını mavi görmek

Rüyada saçlarını mavi görmek

Rüyada saçlarını mavi görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, neşesini kaybedeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hem hayatının kurtulacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını mavi gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada saçı maviye boyatmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, alanında marka bir isim olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını mavi görmek hayır vereceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada saçı mavi renge boyatmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalettir.

Rüyada mavi saçlı kadın görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk saç görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments