Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saç tokası görmek

Rüyada mavi saç tokası görmek

Rüyada mavi saç tokası görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada mavi saç tokası gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Rüyada mavi saç tokası görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi toka görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalettir.

Rüyada saç tokası hediye almak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç tokası almak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç tokası takmak sıkıntılarından arınacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık saç tokası görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada saçına toka taktığını görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz saç tokası görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments