Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı mavi görmek

Rüyada saçı mavi görmek

Rüyada saçı mavi görmek çok kolay bir hayatı olacağına, dikkat çekeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı mavi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmeyin.

Rüyada saçları mavi görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarının mavi olduğunu görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işarettir.

Rüyada saçını mavi görmek başarıya giden yollarının açılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada saçının mavi olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak ölümcül hastalıklara işaret, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada mavi saçlı bebek görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments