Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları mavi görmek

Rüyada saçları mavi görmek

Rüyada saçları mavi görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıhhat kazanacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Rüyada saçları mavi gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Rüyada saçlarını mavi görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, gün sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi saçlı kadın görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada mavi saç görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, rakipsiz hale geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işarettir.

Rüyada mavi saç tokası görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada mavi saçlı olduğunu görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments